Dones Empresàries

T’agrada la teva feina,

pero la regla t’ho posa difícil

cada mes?

Vols optimitzar la teva energia en cada moment

del teu cicle menstrual?

CICLE MENSTRUAL I EMPRESA

Que el teu entorn laboral, la teva empresa i els teus clients se sentin satisfets davant els teus resultats és molt important per a tu.

És natural, treballes amb la intenció que la teva feina sigui útil i vols que et valorin professionalment. Però la regla et baixarà i ja ho notes. Estàs sana, sí, però no estàs al cent per cent. 

Et sents inflada

Notes molèsties en el teu ventre

Migranyes

Poca energia

Ganes d’estar tranquil·la en un racó

Silenci

Aviat arribarà potser el dolor menstrual i el desig de dormir una setmana sencera. I clar, necessitaràs recórrer a analgèsics encara que saps que no són el més adequat per al teu cos. Si no, no tens manera de tirar del carro.

Et sona tot això? Doncs per ajudar-te t’ofereixo el segúent:

Curs online de sessió única de 2h

Per reconciliar-te amb la teva regla i aprendre optimitzar la teva energia al llarg de tot el teu cicle menstrual.

T'ensenyaré de manera clara i pràctica a:

  • Viure de manera amorosa i gaudint de la teva menstruació
  • Conciliar la teva vida laboral amb la teva vida menstrual
  • Optimitzar la teva energia cíclica a través d’unes senzilles però imprescindibles estratègies
  • Et reconciliaràs amb la regla i duràs a terme el teu treball d’una manera sempre eficient.
  • Adéu als medicaments, a la culpabilitat i a la frustració que et provoca no rendir al treball tal com desitges quan tibo la regla.

T’imagines quin canvi?

Per a elles és ja una realitat. Llegeix a baix per a veure les seves opinions.

Més informació

Com a dona empresària i especialista en l’educació sexual, porto nou anys analitzant els meus cicles mensuals i sis ajudant dones a millorar la seva experiència menstrual.

Per això comparteixo el meu coneixement en aquest curs.

És el meu granet de sorra per a aconseguir una societat més sana i respectuosa amb les seves cíclos naturals.

Ariadna Sarrats

“Sento més respecte cap a mi i les altres dones. Més connexió amb el meu cos i les seves necessitats.” 

El contingut va ser molt, molt clar i fàcil de comprendre. Abans no entenia molt bé per què sent normalment molt energètica i amb capacitat de treballar, de sobte em sentia uns dies sense energia. Pensava que era inestable. Però ara comprenc que és part del cicle natural que compartim totes les dones.

Sento més clarament les energies de cada part del meu cicle. Les d’expansió i les de contracció. I això em permet respectar-me més i també planificar la meva feina. Accepto que sóc un ésser en constant canvi.  Sento més respecte per a mi i les altres dones. Més connexió amb el meu cos i les seves necessitats.

Maria Angrill

“Autoestima, confiança i, sobretot, increment de la consciència i autoescolta corporal”

Mai abans havia assistit a una cosa així ja que la societat en què vivim no és una societat favorable a viure plenament el cicle menstrual de manera sana i fins i tot plaent. Estem acostumades a veure-ho com una impossibilitat i alguna cosa que no ens permet ser nosaltres mateixes.

Em va motivar a apuntar-me la confiança i empatia que transmet Laura per a empoderar a les dones i al mateix temps fer-te sentir millor. A més també la relació preu-qualitat em va semblar assequible.

He après a veure la menstruació com alguna cosa que t’acompanya de manera respectuosa i que no té per què ser dolorosa, a ser més productiva i creativa en el meu treball gràcies al meu cicle menstrual.

La informació i continguts del curs són molt interessants, així com la forma en la qual explica Laura és molt clara i creativa; sempre disponible i atenta a les teves necessitats.

Autoestima, confiança i, sobretot, increment de la consciència i autoescolta corporal són els tres beneficis principals en el meu cas.