Joves

 Cursos per només joves y alguns també per a tota la familia. Per participar i gaudir

totes les persones de casa, petites i adultes.

 

Amb imatges, explicacions i jocs, veurem quina transformació viuen els cossos durant la preadolescència i com afecten les hormones a les emocions, de manera fàcil i clara.

Course Category

 • Curs "Els canvis del meu cos masculí"

  2 Lliçonsen ,
  curs familiar sexualitat cos masculi adolescents
  En aquest curs familiar veurem perquè creix i canvia el cos masculí, quina diversitat hi ha en aquest creixement i quina bellesa hih a en la varietat corporal. Aprendrem juntes què és una erecció, pol·lució nocturna i ejaculació amb dinàmiques divertides i molta comoditat per a tothom. També es començarà a introduir la gestió emocional durant la preadolescència i pautes per a la cura del propi cos i la prevenció de l’abús.
 • Curs "Els canvis del meu cos femení"

  2 Lliçonsen ,
  En aquest curs parlarem dels canvis que experimenta només el cos femení en exclusiva. Veurem que vol dir que un cos sigui bonic, si és que hi ha una bellesa concreta pels cossos, també aprendrem com ens l’hem d’estimar i cuidar i sobretot com saber posar límits per prevenir possibles abusos. I tot això com sempre amb l’educació emocional present en tot moment, per enriquir-nos cada cop més en la nostra gestió emocional.
 • Curs "Què és la regla i com funciona"

  2 Lliçonsen ,
  Durant aquest curs donarem resposta a tots aquells dubtes que preocupen a les nostres nenes: "perquè serveix la regla?", "fa mal?", "fa molta pudor"?, "podré banyar-me a la piscina amb la regla"?... Amb jocs divertits, petites i grans veurem què és la regla i com funciona el cicle menstrual biològic. Com són els seus òrgans interns, què és el fluix vaginal i quines alternatives tenen per recollir la sang menstrual de manera sana per a la seva salut i el medi ambient. I sempre, amb la intenció d'enfortir el vincle màgic entre vosaltres, per poder fer-li un bon acompanyament durant aquesta transformació tan important de la seva vida. *Proposta oberta a totes les persones adultes referents de casa.
 • Curs "Les emocions durant la preadolescència"

  2 Lliçonsen ,
  Per què a vegades els nostres joves estan molt irritats, contents, exaltats o amb molta ràbia? De manera fàcil i divertida, veurem petits i grans com són les hormones que ens afecten a les emocions durant aquests anys de canvi. Saber identificar totes les onades emocionals és la clau per poder-les surfejar amb èxit i viure amb consciència cada dia. Per qué puguin ser cada dia més madurs emocionalment i agafin les regnes de la seva vida des d’avui mateix.