Preguntes freqüents

A qui van dirigits aquests cursos familiars?
A qualsevol grup de persones que es considerin família i vulguin que els seus menors tinguin una bona entrada a la seva preadolescència. Totes les propostes i explicacions estan adaptades per a infants entre 8 i 12 anys.
A qui NO va dirigit?
Aquest curs no està pensat per persones que no vulguin que els seus infants rebin una millor educació sexual i de gestió emocional del que ells van rebre. Que NO vulguin veure la nova realitat que tenim com a societat avui en dia i no es vulguin treballar totes les vergonyes i traumes infantils que hagin pogut viure.
Els germans petits també hi poden ser?
Sí que poden estar presents durant el curs, però el que segurament passarà és que perdrà l’interès aviat i demanarà atenció, fet que comportarà als adults de casa atendre als petits i no poder estar al 100% amb l’infant més gran que participa en el curs.

“L’exclusivitat és màgia i crea víncles invisibles.”

La meva recomanació com a professional i persona que ha passat l’adolescència és que gaudiu el màxim d’aquesta experiència juntes; I per això cal regalar exclusivitat amb el vostre jove que està entrant en aquesta etapa tan preciosa que és la preadolescència.

Fins quan tinc per fer-los?
En els cursos online en directe, és té el marge de deu dies sencers per tornar a visualitzar el curs. Fins al pròxim diumenge de la realització.
Què inclou el curs?
Una sessió en directa oberta a preguntes i demandes del moment.

Accés a la visualització tantes vegades com vulgueu fins a deu dies després de la realització del curs.

Trobada posterior online per respondre dubtes que hagin sorgit després del curs.

Es pot pagar a terminis?
En aquesta edició, no esta contemplat.
Necessito tenir coneixement previ per realitzar-los?
No cal tenir coneixements previs de cap mena, només calen les ganes de voler acompanyar al teu menor millor del que tu vares rebre i prepara’t per passar-ho bé i compartir en família.