Laura Ferrer

QUI SÓC

Educadora social, Doula, Terapeuta menstrual i especialista en educació sexual i emocional per a infants, joves i adults.

 Si uneixo les dues meves grans passions, treballar amb joves i emocions i sexualitat, neix el meu projecte “Educació sexual conscient”.

 El meu objectiu principal és que les persones siguin més respectuoses i conscients amb el seu propi cos i per tant amb la seva sexualitat, millorant la seva vida i amb qui la vulguin compartir.

 Tots ens mereixem una entrada a la sexualitat positiva, amb alegria i sobretot natural.

 T’imagines com haguès sigut la teva vida si quan eres adolescent i tenies dubtes i preguntes, t’haguessin respost des de l’amor, tranquilitat i transparència? Molt diferent oi?

 Doncs aquí estic, per ajudar-te en tot el que necessitis amb els meus coneixements, eines educatives.

 Encantada!

 Laura

 ————————————————————————————————-

 Tot va començar quan…

Després d’un estiu que no em vingués la menstruació durant els tres mesos, em vaig començar a plantejar si les emocions afectaven en el nostre cos. A poc a poc vaig anar aprenent i investigant més en la ciclicitat femenina pel meu propi desenvolupament personal; Tot el que anava descobrint era nou, màgic i molt sanador per mi.

M’estava transformant tant la meva vida que no podia parar de repetir-me, per què ningú mai m’ho ha explicat? I sobretot, quan era adolescent?

I així vaig començar amb els campaments d’estiu per a nenes, desprès van venir els tallers per famílies, xerrades per adolescents, trobades temàtiques…

Al llarg d’aquests 7 anys d’experiència he treballat arreu de Catalunya i Aragó; inicialment el projecte es deia “El pas de nena a dona” desprès es va transformar en “Educació sexual conscient” i ara “Laura Ferrer-Educació sexual conscient”. 

He fet col·laboracions pels ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida, Vacarisses, Arenys de mar, Premià de baix, Riells i Viabrea, Font Rubí, El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Espais Joves de diverses ciutats, Centre cívics de Girona i Barcelona, escoles públiques i privades, centres privats i atenció individual per famílies.

 

CURRICULUM VITAE:

  • Terapeuta Menstrual.
  • Especialista en gestió emocional.
  • Especialista en detecció i prevenció d’abús sexual infantil.
  • Doula (Acompanyant a l’embaraç, part i postpart).
  • Facilitadora de cercles i treball en la dona.
  • Educadora social per la UDG.
  • Especialista en projectes de gènere de cooperació i desenvolupament internacional.
  • Iniciadora del servei de prevenció de la salut emocional “Aquí t’escoltem” per adolesctens i les seves famílies a la ciutat de Barcelona, als distristes de Gràcia i Horta-Guinardó.